Middelfart Boldklub møder torsdag Fremad Amager på udebane, og kaosklubben fra Amager har netop ansat en ny træner i form af Christian Iversen.

Carit Falch, der hidtil har stået i spidsen for Fremad Amager, men som har været sygemeldt i nogen tid, er fortid i klubben. Falch har været udsat for hård kritik i medierne, hvor der har været artikler fremme om et usundt arbejdsklima, der blandt andet har medført, at flere af spillerne angiveligt har fået psykologhjælp.

Nu oplyser Fremad Amager imidlertid, at Falch er tidligere cheftræner på deres hjemmeside, efter at han er blevet sygemeldt på ubestemt tid grundet, at han for en måneds tid siden fik et ildebefindende i sit hjem.

Med baggrund i det har Fremad Amager nu indgået en aftale med Christian Iversen. Dog oplyses det ikke, hvor lang aftalen er.

– Både spillerne og jeg har været utrolig glade for, at Fabio havde mod på at steppe op i en svær periode og hjælpe holdet – men vi må også erkende, at Fabio ikke alene kan håndtere alle de opgaver, der er omkring holdet – og som der før var to personer til at håndtere. Jeg er derfor meget glad for, at Christian Iversen har valgt at sige ja tak til at blive ny cheftræner for Øens Hold, siger Fremad Amagers ejer, Lars Hein, til klubbens hjemmeside.

Tidligere har Christian Iversen været træner for Hvidovre og FC Roskilde i NordicBet Ligaen, samt analytiker for Viborg FF. Nu skal Iversen på et nyt trænereventyr.

– Jeg er rigtig glad for denne mulighed, og jeg håber at kunne være med til at skabe lidt mere stabilitet, end der måske har været i den seneste tid. Vi skal hver dag søge at gøre hinanden bedre, og så skal vi simpelthen til at vinde fodboldkampe – for det er det, som det i sidste ende handler om. Jeg glæder mig til at lære spillere og stab bedre at kende samt ikke mindst at møde vores fantastiske fans, som er så vigtige for os alle på og omkring holdet. For mig personligt er det jo også lidt ligesom at komme hjem – til Sundby Idrætspark, hvor jeg både i min aktive karriere og som træner har repræsenteret Amager og B1908, der i dag sammen med Fremad Amager driver Akademiet, forklarer Christian Iversen.

Torsdag møder Fremad Amager Middelfart på Sundby Idrætspark. Den kamp er vital for Fremad Amager, der kæmper for at komme i oprykningsspillet i 2. division. Med tre kampe igen har de fem point op til AB på den vitale sjetteplads, der er skillelinjen mellem op- og nedrykningsspillet.