Middelfart Boldklub har sat kursen mod den nye sæson i 2. division med imponerende energi og samarbejde. Efter at have domineret sidste sæson med suveræn oprykning og mange sejre, har holdet nu kickstartet forberedelserne til at møde stærkere modstandere i den kommende sæson.

Lørdag markerede begyndelsen på den nye sæson, hvor Middelfart, nu under ny træner og med en solid trup forstærket af seks prøvespillere, stod stærkt i denne første testkamp.

Til trods for, at Holstein Kiel havde indledt deres træning to uger tidligere, fik de en skarp start mod Middelfart. Efter de første 15 minutter begyndte Holstein Kiels blandet hold at vise mere fremgang, men de formåede ikke at blive en reel trussel. Efter 39 minutter bragte Middelfart sig foran 1-0, da Andreas Eriksen, som havde siddet ude det meste af foråret pga. skader, greb chancen og scorede.

Anden halvleg blev præget af flere udskiftninger fra begge sider, hvilket Middelfart klarede bedst. Allerede efter 4 minutter i anden halvleg scorede William Akpan, der også havde siddet ude i foråret, til 2-0 efter en fornem serie af præcise pasninger og et flot mål.

Middelfarts nye keeper, Rasmus Jepsen-Jacob, der senest spillede for IF Lyseng, fik også chancen for at vise sig frem i anden halvleg og leverede en stærk præstation. Til trods af en fejlagtig annullering af en scoring, lykkedes det Middelfart at bringe stillingen op på 3-0 med et mål fra en prøvespiller efter et fint opspil. Holstein Kiel formåede dog at reducere til 1-3 med et kvarter tilbage af kampen.