Efter en uafgjort kamp mod Ishøj fandt Middelfart tilbage til vinderkursen med en 3-2 sejr over Vanløse.

Vanløse startede kampen stærkt og kom foran 1-0 efter fem minutter, da Beyan Alexander Fenwick scorede. Middelfarts Jonathan Kjær udlignede dog efter 24 minutter og bragte balance i stillingen.

I anden halvleg kom Vanløse atter i front, da Andreas Stær Rønnekamp Nielsen omsatte et straffespark til en 2-1 føring. Men Middelfart viste styrke og kom tilbage i kampen. Jonathan Kjær udlignede igen, denne gang til 2-2 efter 53 minutter, og kort tid efter fulgte Marcus de Claville op med det afgørende mål, der sikrede Middelfart en 3-2 sejr.

Resultatet betyder, at Middelfart nu har et solidt forspring i tabellen med 14 point ned til FA 2000 på andenpladsen og hele 18 point ned til VSK Aarhus på tredjepladsen. Middelfart fortsætter dermed deres imponerende sæson og cementerer deres position som et af topholdene.