Middelfart Boldklub, der nylig har fejret deres tilbagevenden til 2. division efter et års fravær, indleder tirsdag den nye sæson med deres første træning under ledelse af den nye cheftræner, Kristoffer Johannsen.

Denne sommer er blevet markeret af både velkomster og farvel. Udover at tage afsked med den tidligere cheftræner Anders Jensen, har klubben også sagt farvel til reservekeeper Peter Bergmann, forsvarsspilleren Mathias Høgsholt, samt angriberne Denis Fazlagic og Lester Tre Hayes.

Men med tab kommer også muligheder, og Middelfart er i gang med at kigge efter forstærkninger til at udfylde de ledige pladser samt overveje yderligere rekrutteringer i det åbne transfervindue, der varer indtil udgangen af august.

Sportchef Søren Godskesen deler sine refleksioner over den forrige sæson i 3. division:

– “Vi kan se tilbage på en sæson med meget få skuffelser og rigtig mange glæder og succeser. Vi havde et rigtig godt efterår, hvor vi kun tabte to kampe. Vi sluttede foråret 7 point foran nummer 3 og havde en udsat kamp til gode, siger Godskesen.

På trods af en mindre imponerende spilpræstation i foråret, lykkedes det Middelfart at øge afstanden til 3. pladsen med yderligere 15 point.

– Den hjemmebanestatistik skal gerne forbedres samtidig med, at vi holder kursen på udebane. Så tegner det lyst i den kommende sæson, tilføjer Godskesen.

Middelfart har endnu ikke offentliggjort deres mål for den kommende sæson, men det første skridt ser ud til at være at etablere sig i 2. division. De vil stå over for stærk konkurrence i form af hold som Nykøbing FC, Fremad Amager og Esbjerg fB.

Med en blanding af nye og gamle ansigter, friske ambitioner og en ny cheftræner ved roret, går Middelfart Boldklub ind i den nye sæson med fornyet optimisme og målrettethed, når de tager hul på 2. division den 4. august på hjemmebane mod Aarhus Fremad.