Middelfart Boldklub sikrede sig en 2-1 sejr i en intens topkamp på udebane mod Aarhus Fremad, og med tre point overtager de nu andenpladsen i 2. division.

Efter sidste weekends skuffende nederlag på hjemmebane mod FC Helsingør, hvor præstationen ikke levede op til holdets standarder, var der ingen tvivl om, at spillerne havde noget at bevise på Riisvangen Stadion i Aarhus. Revanchen skulle tages, og det var tydeligt fra kampens start, at Middelfart var klar til at rette op på fejlene fra den foregående kamp.

Allerede efter blot 12 minutter tog Middelfart føringen, da Malthe Kristensen udnyttede en chance med en flot afslutning, der sendte bolden i nettet. Det satte gang i holdets selvtillid, og det varede ikke længe, før føringen blev udbygget. Efter en halv times spil viste den lille og hurtige offensivspiller William Akpan sin farlighed, da han med stor præcision øgede til 2-0 – en vigtig scoring, der viste, at Akpan havde rystet den manglende skarphed fra nederlaget mod Helsingør af sig.

Selvom Middelfart havde kontrol over begivenhederne i første halvleg, blev kampen igen spændende efter pausen. Aarhus Fremad begyndte at lægge pres på, og i det 59. minut reducerede den rutinerede Anders Holvad, hvilket bragte hjemmepublikummet til live og skabte nervøsitet på banen.

Trods Aarhus Fremads intensiverede pres i kampens sidste tredjedel holdt Middelfart stand. Med solid defensiv organisering og kampgejst lykkedes det dem at holde modstanderne fra flere scoringer, og da dommeren fløjtede af, kunne Middelfart juble over en vigtig 2-1 sejr.

Med sejren overhaler Middelfart nu Aarhus Fremad i tabellen og indtager andenpladsen i rækken – en placering, der bringer dem tættere på deres målsætning om oprykning.