Middelfart Boldklub har skrevet et 1-årig kontrakt med målmanden Rasmus Jepsen-Jacob.

Rasmus Jepsen-Jacob kommer til Middelfart fra 3. divisionsklubben Lyseng, hvor han har stået fast i den seneste sæson. Tidligere har Jepsen-Jacob spillet i AC Horsens, Kjellerup, færøske AB Argir og altså senest IF Lyseng.

– Vi har tidligt været i markedet for at finde en ny keeper til truppen og havde allerede i foråret besøg af Rasmus til et par træningspas. Rasmus fik vist sig godt frem på disse træningsdage og fik os hurtigt overbevist om at han var værd at skrive med. Rasmus en bundseriøs og læringsparat, og passer dermed perfekt ind i truppen. Nu skal han lige lære omgivelserne og holdkammeraterne at kende og så glæder vi os til at følge hans udvikling i løbet af sæsonen, fortæller sportschef Søren Godskesen.

–  Efter en god sæson i Lyseng, har jeg været på udkig efter muligheden for at tage et step op. Træningspassene i Middelfart i foråret bekræftede mig i at Middelfart er et skridt op, og det rigtige sted for mig at fortsætte min udvikling. Jeg glæder mig til for alvor at komme i gang og jeg glæder mig til samarbejdet med specielt Casper Radza og målmandstræner Danny Carlsen, udtaler Rasmus Jepsen-Jacob.

Rasmus Jepsen-Jaocb havde første træning med sine nye holdkammerater tirsdag d. 11. juli. Aftalen mellem Middelfart Boldklub og Rasmus Jepsen-Jacob løber frem til 30. juni 2024.