Michael Bruun opnåede 83 landskampe i løbet af sin aktive karriere og har siden 2011 fungeret som målmandstræner for Dansk Håndbold Forbund (DHF). Han har arbejdet med både herre- og dame-landsholdene i mere end et årti, og samarbejdet fortsætter.

DHF bekræftede mandag over for TV 2 Sport, at Bruun har forlænget sin kontrakt med yderligere tre år, hvilket betyder, at aftalen nu løber frem til sommeren 2026. Bruun udtaler til TV 2 Sport, at beslutningen om at forlænge kontrakten ikke var svær, da han er på det bedste sted for at arbejde med de bedste spillere, trænere og ledere.

Den 52-årige træner fortsætter som målmandstræner for A-landsholdet for både mænd og kvinder. Derudover vil han fokusere på målmænd, der befinder sig lige under A-landsholdet, men som har potentiale til at avancere i fremtiden.

Bruun har i de seneste år arbejdet tæt sammen med U-landsholdene og talentudviklingen i Danmark, og dette vil også fortsætte fremover. Han vil have fokus på at sætte retningen for udviklingen af målmænd i DHF. Forbundet fortæller desuden til TV 2 Sport, at de vil arbejde på at skabe bedre samarbejdsmuligheder og udviklingsmuligheder for målmandstrænere i den kommende periode, hvor Michael Bruun også vil spille en central rolle.