Tirsdag den 25. april kl. 15.30 var Monjasa Park vidne til et nervepirrende lokalopgør mellem Fredericia Gymnasium og IBC Fredericia-Middelfart.

Kampen tiltrak fodboldentusiaster og en stor gruppe af unge mennesker, som mødte op for at støtte deres skole og nyde en spændende fodboldkamp med alle de elementer, man kender fra andre fodboldkampe på Monjasa Park.

Fredericia Gymnasiums hold startede kampen stærkt og dominerede første halvleg, hvor de skabte adskillige målchancer. Trods deres ihærdige indsats lykkedes det dog ikke at omsætte chancerne til scoringer. I anden halvleg vendte kampens momentum, da IBC kom på tavlen med en scoring, der bragte dem foran 1-0 i 32. minut. Det sendte en bølge af jubel igennem tribunerne, hvor de mange IBC-elever fejrede det afgørende mål.

Fredericia Gymnasium kæmpede bravt videre og skabte ligeledes flere chancer i anden halvleg, men måtte se sig slået, da kampen endte 1-0 i IBC’ favør. Skuffelsen var tydelig blandt Fredericia Gymnasiums spillere og tilhængere.

Kampen bestod af to halvlege på 30 minutter hver, og efter kampens afslutning vendte nogle tilskuere hjem med et større smil end andre. På trods af det kolde vejr på stadion og den bidende forårsvind, der til tider påvirkede spillet på banen, var humøret generelt højt blandt tilskuerne, som nød den medrivende og spændende fodboldkamp.

I optakten til opgøret kunne man på både IBC’ og Fredericia Gymnasiums sociale medier følge med i information om kampen, herunder præsentationer af udvalgte spillere og holdenes anførere.