Middelfart Boldklub har indgået en toårig forlængelse af aftalen med Lasse Thomsen, der har været i klubben siden sommeren 2018.

Siden sommeren 2021 har Lasse Thomsen været klubbens anfører, og på trods af tilbud fra andre klubber, er parterne nu nået til enighed om en ny toårig aftale.

– Fra dag 1 har Lasse leveret en fremragende indsats i Middelfart, og han har udviklet sig som både spiller og menneske i sine 6 år i klubben. Hans betydning for holdet er vokset med årene, og han har udviklet sig til at være, hvis ikke den bedste, så en af de absolut bedste forsvarsspillere i 2. division, og samtidig er han en samlende figur på banen og i omklædningsrummet. Det har været meget vigtigt for os at få en ny aftale på plads med Thomsen, og vi er umådeligt tilfredse med, at Thomsen også er en del af Middelfart i de kommende to år, siger Middelfart Boldklubs sportschef, Søren Godskesen.

Lasse Thomsen har fået sin fodboldopdragelse i FC Midtjylland. Siden har han spillet i Hobro og Marienlyst, inden turen gik til Middelfart i sommeren 2018.