TrekantBrand fik meldingen om en gårdbrand i Middelfart præcis kl. 12.00. Det var på Skrillingevej, at flammerne brød ud, og fra det tidspunkt har indsatsen for at kontrollere den kraftige brand, der kan ses på lang afstand, været i gang.

Opdatering klokken 14:07: Indsatsleder Carsten Pedersen siger: – Man vælter gavlene ned for en sikkerheds skyld, og slukker derefter. Branden er formentlig opstået i et skur grundet en ukrudtsbrænder, siger indsatslederen fra Fyns Politi.

Vores reporter oplyser, at hjemmeværnet er ankommet for at spærre af, og at miljøvagten også er ankommet.

Alt efterslukkes nøjsomt, og man har været afsted efter mere vand.

Opdatering klokken 13:53: Indsatsleder Carsten Petersen siger til AVISEN, at ejeren af gården var i færd med at bruge en ukrudtsbrænder, da branden opstod. Derfor formodes det at være brandårsagen.

Opdatering klokken 13:41: Der er tale om en gårdbrand. Mindst to af længerne er brændt – den ene er jævnet med jorden. Eftersigende er branden opstået via brug af en ukrudtsbrænder, oplyser vores reporter.

Opdatering klokken 13:26: Politiet skriver følgende på Twitter:

Opdaterring klokken 13:15: Vores reporter oplyser, at der er en ambulance på stedet og at en drone er sendt i luften. Branden har fået fat i nogen grandtræer til højre for bygningen.

Brandvæsnet har sendt en appel ud på Twitter, hvor de opfordrer folk til at rydde vejen for udrykningskøretøjer.

Branden, der er blevet beskrevet som kraftig, kan ses på lang afstand. Store, mørke røgskyer stiger op mod himle. Området omkring brandstedet er blevet afspærret, og borgere opfordres til at holde en sikker afstand og undgå at forstyrre indsatspersonalet.

Vores reporter på stedet oplyser, at der er i alt syv udrykningskøretøjer fra TrekantBrand på stedet. Derudover er politiets indsatsleder der også.