KIF Koldings Martin Risom skifter til en Bundesliga, oplyser koldingenserne i en pressemeddelelse. Ifølge AVISENs oplysninger skifter han til HSV Hamburg.

Den 29-årige bagspiller har fået en unik mulighed for at prøve sig af i den tyske bundesliga, som parterne i fællesskab er blevet enige om ikke at stå i vejen for.

– Vi er i en sportsverden hvor tingene til tider går rigtig stærkt og hele tiden bevæger sig. Derfor er vi som klub nødt til at være omstillingsparate og handle, når spillersituationer opstår. Det gælder begge veje i forhold til spillere kommer og går. udtaler sportschef Lars Christiansen.

– Da omstændighederne var, som de var for mig i klubben, er jeg glad for at have fået denne mulighed. Jeg er taknemlig for at Kolding vil lade mig gå, da det giver mig mulighed for at få opfyldt en drengedrøm om bundsligahåndbold. Jeg kommer til at savne alle holdkammeraterne og håber al det bedste for dem fremadrettet. udtaler Martin Risom.

Siden Martin Risom kom til KIF Kolding i sommer, har han spillet 11 kampe for klubben.