Iværksættere søges: Hvem skal vinde 75.000 kr. til forretningsudvikling?

I efteråret løber Fynske Bank Startup Boost af stablen: Et forløb for iværksættere og mindre virksomheder, som vil udvikle deres forretning og lære at pitche deres forretningsidé. Forløbet munder ud i en finaleaften, hvor iværksætterne skal servere et skarpt pitch for et panel af kompetente erhvervsfolk. Præmien er 75.000 kr. til at udvikle virksomheden.

Middelfart Erhvervscenter er ekstra meget på udkig efter iværksættere i Middelfart Kommune i de her dage. I efteråret starter nemlig et forløb, som giver iværksættere og mindre virksomheder en unik chance for at flytte deres forretning. 

Forløbet, som foregår hos Middelfart Erhvervscenter i september og oktober, strækker sig over 4 moduler, hvor deltagerne får undervisning i strategi, forretningsplan, kunder, salg og markedsføring. Bag forløbet står Middelfart Erhvervscenter og Fynske Bank, som begge brænder for at hjælpe iværksættere godt i gang.

– Det her er en enestående mulighed for iværksætterne. De får gennem hele forløbet konkrete værktøjer til at kunne drive egen virksomhed og skabe vækst samtidig med, at de har fri adgang til sparring hele vejen, siger erhvervskonsulent på Middelfart Erhvervscenter og projektleder for projektet Esben Kragh Aalund.

Der er plads til maks. 10 virksomheder på forløbet. Derfor skal interesserede ansøge om en plads via Middelfart Erhvervscenters hjemmeside, hvis de opfylder kravene for at deltage.

Kårer vinderen ved et stort finaleevent

Når iværksætterne er udvalgt, starter det intensive forløb, som løber hen over en måned og slutter med et flot finaleevent 23. oktober i Middelfarts nye iværksætterhus The Platform. Her skal de 10 deltagende virksomheder pitche for et stærkt dommerpanel, som skal finde vinderen af præmien på 75.000 kr.

– Checken på 75.000 kr. er selvfølgelig en kæmpe gulerod, men der er meget andet godt at deltage for. Vi har sat et program sammen, som er designet til at få retning på sin forretningsidé, og derfor er der al mulig god grund til at ansøge om at være med, hvis man gerne vil rykke sin virksomhed, siger Esben Kragh Aalund.

Hvem dommerne er, kan han endnu ikke afsløre, men han lover, at de alle kommer til at give deltagerne konstruktiv feedback, som de kan bruge til at udvikle virksomheden videre på.

Der er ansøgningsfrist på Fynske Bank Startup Boost 21. august, og de udvalgte virksomheder får svar 1. september. Du kan læse mere om forløbet på www.middelfart-erhverv.dk.

FAKTA

SÅDAN DELTAGER DU I FYNSKE BANK STARTUP BOOST 2023:

1) Du skal have et CVR-nummer, der er oprettet for maks. 5 år siden.

2) Din virksomhed skal være registreret i Middelfart Kommune iht. CVR-registret.

3) Du skal kunne deltage i hele forløbet.

4) Du skal sende en motiveret ansøgning med beskrivelse af din forretningside, din vision og en beskrivelse af, hvilket stadie din virksomhed befinder sig i nu. Du finder ansøgningsskemaet på https://middelfart-erhverv.dk/events/fynske-bank-startup-boost-ansoeg. Ansøgningsfristen er 21. august.