Tuborg og Muskelsvindfonden kan for sjette gang i år annoncere, at billetterne er revet væk til endnu et stop på årets turné. Denne gang er det turnéens andet stopo i Kolding den 19. juli, der kan melde alt udsolgt. Billetsalget har igen i år sat rekorder, og der har aldrig været udsolgt i seks byer så tidligt på året. Der er stadig billetter til Grøn i Esbjerg og Aalborg.

Grøn har allerede meldt udsolgt i Tårnby, Aarhus, Odense, Næstved og Valby – og i dag kan Kolding slutte sig til rækken af udsolgte koncertbyer. De seks udsolgte koncertpladser kan glæde sig til at opleve nogle af de bedste liveartister på den danske musikscene, når Blæst, Burhan G, HUGORM, Jada, Kesi, Scarlet Pleasure, Tobias Rahim og TV·2 indtager scenen på Grøn 2024.

Billetsalget slår igen i år rekord efter rekord. Der er derfor stor glæde at spore hos Theis Pedersen, indsamlingschef for Muskelsvindfonden:

– Det er magisk med 6 udsolgte ud af 8 koncerter. Vi forventer, at Aalborg og Esbjerg kommer med i løbet af den næste måneds tid. Således kan vi for andet år i træk melde om fuldt hus hele vejen rundt. Det gør en kæmpe forskel for Grøn festen og Muskelsvindfondens arbejde.

Danskerne bakker op om en fest, der gør en forskel

Grøn har alle år skabt en fest, der gør en forskel for mennesker med muskelsvind, og overskuddet fra sommerens koncerter går til Muskelsvindfondens arbejde for et bedre liv med muskelsvind, til forskning i muskelsvind og til at skabe Plads til forskelle i samfundet.

Til sommer ruller Grøn ud på de danske landeveje for 41. gang, når den grønne koncertkaravane besøger otte danske byer fra den 18.-28. juli.