Idrætsudøvere fra 16 forskellige foreninger var onsdag aften samlet i Stribhallerne til Sportsfejring 2024. Det seneste år har de nemlig vundet mesterskaber, og derfor blev de fejret med et ordentligt skulderklap og en aften i festligt lag med stor opbakning fra de fremmødte gæster.

Traditionen tro blev prisen til ”Årets Idrætsfrivillig” også uddelt. Blandt de ni indstillede kandidater var det Klara Kjærgaard Olsen fra Team Vestfyn Håndbold, der løb med den fornemme titel.

Hun var blandt andet indstillet med teksten:

”Hendes urokkelige engagement og entusiasme i klubben gør hende til en uundværlig del af vores fællesskab. Hendes konstante tilstedeværelse er en stor motivationsfaktor for os alle. Hendes frivillige arbejde rækker ud over det forventede, og det er tydeligt, at hendes hjerte og sjæl ligger i at støtte Team Vestfyn.”

Publikum kunne også hilse på vinderen af Danmarks Idrætsforbunds Årets Frivillige-pris, Trine Knudsen fra Fjelsted Harndrup Skytteforening, og danmarksmester i orienteringsløb, Hedvig Valbjørn Gydesen fra Middelfart Orienteringsklub. 🏅

Der var også plads til at stifte bekendtskab med den for mange ukendt sportsgren teqball, da Frederik Mondrup kom forbi og demonstrerede, hvordan man spiller spillet, som minder om både fodbold og bordtennis.