Liberal Alliance (LA) har netop indstillet Henrik Dahl som en af deres kandidater til Europa-Parlamentet ved det kommende valg i 2024. Dahl, der er medlem af Folketinget for LA, har tidligere besiddet positionen som partiets udenrigsordfører fra 2016 til 2019.

Dahl har udtalt, at han er meget interesseret i at blive spidskandidat for LA til Europa-Parlamentet i 2024 på grund af sin omfattende politiske erfaring og viden, herunder hans særlige ekspertise inden for udenrigspolitik. Han har også påpeget, at han har siddet i Folketinget i ni år, hvilket har givet ham en stor indsigt i, hvordan man arbejder i et parlament.

Henrik Dahl er en kendt og respekteret politiker i Danmark og har været en stærk fortaler for LA’s politiske dagsorden. Hans ekspertise og erfaring vil helt sikkert være en fordel for partiet, hvis han bliver valgt som deres spidskandidat til Europa-Parlamentet. Det er dog vigtigt at huske, at indstillingen af Dahl som kandidat ikke betyder, at han automatisk bliver valgt til spidskandidat. Der vil være andre kandidater i spil, og valget af spidskandidat vil først blive afgjort på selve valgdagen.