FHK tabte i forlænget spilletid til GOG med 34-31. Den sidste del af den ordinære spilletid var præget af brændte chancer. Det skyldtes dog ikke nervøsitet, mener Sebastian Henneberg.

FHK pressede GOG til det ypperste. Den ordinære spilletid endte 30-30, men i den forlængede spilletid var GOG-målet forhekset. Kun ét mål scorede FHK i de 2×5 minutter. I den fase, og i slutningen af den ordinære kamp, brændte FHK den ene chance efter den anden.

– Vi havde alle chancer for at vinde. Vi brændte mange chancer, og til sidst var de måske bare mere rutinerede, da de har prøvet det før, siger Henneberg, mens han kigger ned i jorden på gangen under Jyske Bank Boxen.

Henneberg var selv en af dem, der brændte. Han misbrugte et straffekast, som røg helt ved siden af mål. Han var ikke nervøs i den situation, understreger han.

– Overhovedet ikke. Jeg kan faktisk godt lide den slags situationer. Jeg ved ikke, hvorfor vi brændte så meget, men jeg tror altså ikke, det var nervøsitet, siger Sebastian Henneberg.

Med seks mål undervejs i opgøret blev Henneberg delt topscorer for FHK med seks mål. En anden stjal dog billedet, da GOG’s Emil Madsen lavede 19 mål.

– Han gjorde det rigtig godt, og vi skulle nok have gjort mere ved ham. Nu skal det her heller ikke lyde som en klagesang, men når vi dækker på den måde, vi gør, er det utrolig svært at dække ham op, når han konsekvent tager 4-5 skridt. Jeg ved ikke, hvorfor dommerne ikke ser det. Det gælder ikke kun mod os, men generelt. Hvis han ikke scorer, så er der frikast hver gang, og så er det bare svært at dække ham op, når dommerne ikke ser de skridt, forklarer Henneberg.

Søndag venter kampen om bronzen for FHK. Den kan virke lidt ligegyldig på papiret i forhold til finalen.

– Vi går benhårdt efter at vinde den kamp. Vi har kæmpet os hertil og har fået sindssyg opbakning af fansene. Vi skylder dem at vinde en kamp her i Boxen, slutter Sebastian Henneberg.