FHK gjorde det igen torsdag aften; holdet sejrede. I de seneste ti kampe er det blevet til ni sejre, og det er noget, holdets træner, Gudmundur Gudmundsson, er stolt over.

Med en sejr på 28-21 mod Lemvig-Thyborøn var der ikke på noget tidspunkt tvivl om kampens udfald. Gæsterne var foran 2-0, men så var det dét, og det blev deres eneste føring i kampen. FHK var ikke oppe på den store klinge angrebsmæssigt, men mindre kunne også gøre det, da dels FHK’s forsvar stod på et højt niveau, men også dels fordi Lemvig ganske enkelt ikke spillede særlig godt.

Havde FHK ramt deres topniveau, og Lemvig havde spillet på det niveau, de gjorde, var det under normale omstændigheder endt med en FHK-sejr på et tocifret antal mål. Sådan gik det ikke, og det skyldtes, at bagspillerne ikke ramte deres sædvanlige niveau. Anders Martinusen var eksempelvis ikke så skarp i afslutningerne og scorede kun på halvdelen af hans otte skud i alt. James Junior Scott lavede kun et mål på fire forsøg, og Reinier Taboada var ikke så målsøgende med fire mål på seks forsøg. Kristian Stoklund fik til gengæld markeret sig med i alt otte mål, heraf tre på straffekast, og var på dagen den bedste bagspiller.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

En, der i præstationen overgik Stoklund, var Sebastian Frandsen. Han stod nok en gang på et højt niveau, og gentagne gange blev der fra HK Ultras’ side råbt: “Vi har Frandsen, super, super Frandsen.” Og det var igen super Frandsen, der stod på kassen. Han endte med en redningsprocent på 40 procent, og havde det ikke været for nogle svipsere hen mod slutningen, var procenten endnu højere. Derfor kom Thorsten Fries ind i de sidste fem minutters tid, hvor Fries diskede op med to redninger på helt frie skud og var med til at sikre sejren, der blev på 28-21.

Derfor blev Gudmundur Gudmundsson og FHK igen hyldet ude i thansen Arenas foyer, hvor Gudmundsson trådte på scenen og sagde følgende:

– Vi førte kun med fire mål i lang tid, og derfor var jeg ikke rolig først til sidst. Vi spillede godt og klogt. Vi var tålmodige i store faser, men det var sådan, at vi dækkede godt op, og vi havde mange redninger. Vi var gode til det som i hele sæsonen, men manglede flere mål på kontra og kunne have udnyttet at score flere gange i tomt mål. Vi kan være stolte af, hvordan vi præsterer. Ud af de sidste ti kampe har vi vundet ni, og flere af dem er på udebane, så det er rigtig godt, sagde Gudmundsson.

Han slog slutteligt fast, at det hele handler om at være fokuseret og ikke tage nemt på nogen opgaver.

– Hvis man vil have en god placering i ligaen, kræver det fokus, og at man er klar til hver eneste kamp, slog Gudmundur Gudmundsson fast.

adp-as.dk

Og en god placering i ligaen har FHK. Holdet konsoliderede med sejren mod Lemvig-Thyborøn holdets andenplads.