https://www.ibc.dk/fredericia-middelfart/uddannelser/hf-og-vuc/

I denne årets juleaftensdag må vi desværre sige farvel til enhver forhåbning om en hvid jul. Ifølge DMI (Danmarks Meteorologiske Institut) vil varmere vejr trænge sig på i løbet af dagen og sende temperaturerne op i intervallet mellem 6 og 10 grader. Denne opvarmning begynder først i de sydvestlige regioner.

Morgenen kan byde på en smule nedbør i de nordlige og østlige områder, og nogle steder kan der falde slud eller tøsne. Dog vil det ikke være tilstrækkeligt til at dække landskabet i det eftertragtede hvide julesne. Så Rudolf og hans slæde vil forblive på standby.

Det er også værd at bemærke, at vinden vil være en betydelig faktor på juleaften. Vi kan forvente jævn til hård vind fra sydvest og vest, og i den sydvestlige del af landet kan vinden stige til kuling, med vindstød, der nærmer sig stormende kuling.

Så hvis du havde planer om en traditionel julesneboldkamp eller en romantisk spadseretur i det hvide vinterlandskab, er det tid til at tænke om igen. Varmere og blæsende vejr er på vej, og det ser ud til, at vi må nøjes med en grå juleaftensdag i år.