Fyns Politi modtog i går den 12. januar 2023 kl. 21.17 en anmeldelse om skyderi på Østre Stationsvej i Odense ud for Posten. Politiet ankom hurtigt til stedet og efterforsker sagen.

Fyns Politi var tilstede ved Posten i Odense i går aftes den 12. januar 2023 i forbindelse med en anmeldelse om skyderi. 

– Vi modtog anmeldelsen kl. 21.17 og ankom hurtigt til stedet med blandt andet hundepatruljer, og foretog gerningsstedsundersøgelser. Der blev i den forbindelse sikret et patronhylster, som vi foreløbigt har identificeret som et hylster efter en løsskudspatron, fortæller efterforskningsleder politikommissær Jack Liedecke.  

Fyns Politi har sikret videoovervågning i området og afhørt vidner, og arbejder på den baggrund på at identificere to køretøjer, herunder en sort firhjulstrækker og muligvis en mindre rød bil. Fyns Politi arbejder derudover også på at identificere personerne i bilerne. 

– Vi har ikke oplysninger om, at der i forbindelse med hændelsen skulle være nogle tilskadekomne, siger Jack Liedecke.

Fyns Politi tager hændelsen meget alvorligt og efterforsker sagen herunder eventuelle relationer mellem personerne i de to køretøjer. 

Fyns Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt.