Coop Danmark A/S har udstedt en tilbagekaldelse af deres produkt, økologiske Änglamark Tortilla Wraps, på grund af fund af mug. Alle forbrugere opfordres til enten at levere produktet tilbage til butikken, hvor det blev købt, eller at kassere det straks.

Produktet er blevet solgt i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Irma-butikker landet over. Alle disse forhandlere har allerede implementeret en fjernelse af produktet fra deres hylder som en forebyggende foranstaltning mod potentielle sundhedsrisici.

Muggen blev opdaget i løbet af en rutinemæssig kvalitetskontrolproces. På dette tidspunkt er det stadig uvist, hvordan muggen kom ind i produktet, og en undersøgelse er i gang for at identificere årsagen.

Fødevarestyrelsen har også givet råd om tilbagekaldelsen og opfordrer forbrugere til at returnere produktet til købsstedet eller kassere det. Forbrugerne rådes til ikke at forbruge produktet, da indtagelse af mug kan forårsage forskellige sundhedsmæssige komplikationer, herunder allergiske reaktioner og madforgiftning.

Coop Danmark A/S har beklaget ulejligheden for deres kunder og forsikrer offentligheden om, at de tager denne sag meget seriøst. De er fuldt engageret i at sikre fødevaresikkerheden for deres kunder og vil fortsætte deres strengt kvalitetskontrolsystem for at forhindre lignende hændelser i fremtiden.

Forbrugere, der har købt de pågældende tortilla wraps, opfordres til at tjekke pakningens dato og batchnummer for at bekræfte, om deres produkt er berørt. Detaljer om de specifikke datoer og batchnumre er her:

Økologiske Änglamark Tortilla Wraps
Nettoindhold: 240 g
EAN-kode: 7340011456551
Bedst før-dato: 28.08.2023