I de seneste to årtier har FTC A/S specialiseret sig i at rådgive, sælge komponenter og udføre totalentrepriser for tankstationer. Virksomhedens dedikation og tekniske ekspertise har ført til succesfulde projekter, herunder ombygning af mere end 40 Shell stationer og opførelse af 45 Oil tankstationer i løbet af de sidste 15 år.

FTC A/S er en veletableret virksomhed med erfaring i opbygning og ombygning af tankstationer.

Med et solidt ry for førsteklasses arbejde og et stærkt partnerskab med dygtige samarbejdspartnere har FTC A/S opnået en position som en pålidelig og erfaren aktør i branchen, og disse værdier ønsker Martin Frandsen, som ejer FTC A/S sammen med sin far Bent Frandsen, at videreføre i det nye selskab.

FTC A/S kunder efterspørger elinstallationer til de mange nye El bil lader, samt elinstallationer til nødstrømsanlæg i hele Danmark, derfor offentliggøre virksomheden en bemærkelsesværdig milepæl i historien, nemlig oprettelsen af datterselskabet FTC Elteknik A/S, som er etableret for at imødekomme den stigende efterspørgsel på el-tekniske tjenester på tankanlæg i hele Danmark.

Omfanget af vores virksomhed er i vækst, og for at kunne levere det nødvendige engagement i den grønne omstilling og at betjene en stadig bredere kundebase, har vi etableret FTC Elteknik A/S. Datterselskabet vil specialisere sig i el-tekniske tjenester og vil betjene både erhvervslivet og private kunder i lokaltområdet,” fortæller han.

FTC Elteknik A/S får den lokal kendte Jesper Blaaberg med intet mindre end 27 års erfaring i branchen som daglig leder, mens Bent Frandsen sætter sig i direktørstolen i det nye selskab.