https://www.ibc.dk/fredericia-middelfart/uddannelser/hf-og-vuc/

Den 29-årig norske højre fløj, Fredrik Mossestad, skifter til sommer til Fredericia Håndboldklub fra IFK Skövde.

I de seneste tre sæsoner har Mossestad spillet i den svenske klub, Skövde, og inden tørnede han ud for den norske klub, Fyllingen. Nu går turen videre i Skandinavien, da Fredrik Mossestad har indgået en aftale med FHK.,

– Med sine 192 cm og 94 kilo har Fredrik en god størrelse som fløjspiller. Han er en sikker afslutter, og forsvarsmæssigt er han god til at læse spillet, bryde angrebsspillet og en af hans helt store forcer er, at han kan dække højre back i forsvaret. Fredriks forsvarsmæssige kompetencer gør, at vi får endnu flere muligheder defensivt, siger administrerende direktør i Fredericia Håndboldklub, Thomas Renneberg-Larsen.

Fredrik Mossestad har erfaring fra europæisk klubhåndbold med både Skövde og Fyllingen, og qua hans nuværende rolle som anfører i Skövde er det en spiller, der vil komme med stor rutine.

– Vi har store forventninger til Fredrik. Han har en god ballast med erfaringen fra Europa, og det at han er anfører i Skövde viser, at han er en lederskikkelse, som vi ser frem til at få ind på vores hold, fortæller Thomas Renneberg-Larsen.

Fløjspilleren selv ser skiftet som et skridt op i karrieren.

https://www.ibc.dk/fredericia-middelfart/uddannelser/hf-og-vuc/

– Den danske liga er utrolig stærk, og Fredericias ambitioner on at spille med i toppen og komme ud i Europa, passer med mine egne ambitioner, siger Fredrik Mossestad.

Mossestad har inden, at han skrev under på aftalen med FHK, forhørt sig om klubben.

– Jeg har haft danske holdkammerater i Skövde, og fra min landsmand Lasse Balstad har jeg kun hørt godt om klubben. Jeg ser frem til at spille på den fantastiske hjemmebane, hvor HK Ultras laver en fed stemning, siger Fredrik Mossestad.

Nordmanden flytter i forbindelse med skiftet til Fredericia Håndboldklub til byen, som han har fået et godt indtryk af.

– Jeg glæder mig til at lære byen endnu bedre at kende. Da jeg besøgte byen, kunne jeg se, at der er meget natur med skov og strand tæt på, og så er det nogle hyggelige, lige gader, siger Fredrik Mossestad.

Fredrik Mossestad har indgået en treårig aftale med Fredericia Håndboldklub.