Der resterer fire kampe i grundspillet i NordicBet Ligaen for FC Fredericia. Målet er klart: At sikre sig hurtigst muligt, at top-6 er sikret. Missionen starter søndag eftermiddag på udebane mod Hobro.

FC Fredericias kamp mod Hobro er den eneste, der ikke er spillet i denne runde. Her kan man konstatere, at rækken er ved at knække i forhold til top-6, da AC Horsens indkasserede et nederlag til Kolding IF. Der er nu fire point fra Kolding ned til både AC Horsens og Hillerød, der er á point. Med kun tre kampe igen for de hold kan det blive svært at hente.

Inden kampen mod Hobro har FC Fredericia seks point ned til Hillerød og AC Horsens. Dermed kan en sejr stort set afgøre FC Fredericias skæbne. I tilfælde af, at to hold er á point vil man i første omgang kigge på holdenes samlede målscorer. Pt. er FC Fredericias målscorer bedre, men ikke markant bedre, og det kan derfor ændre sig, men med FC Fredericias slutprogram, hvor der venter bundhold som Næstved og HB Køge, burde der komme point nok på bordet til, at FC Fredericia henter de fornødne point.

https://keepers.dk/

De første tre point kan komme allerede mod Hobro, der har mistet flere profiler i januar-vinduet, ligesom FC Fredericia. Væk er den farlige angrebsduo, Laurs Skjellerup og Muamer Brajanac, samt keeperen Jonathan Fischer. Særligt Brajanacs afgang er et tab, der gør ondt på Hobro, da han har tegnet sig for ni mål.

På den anden side har FC Fredericia også mistet spillere. På kort sigt er det fraværet af Nicklas Røjkjær, der gør mest ondt, da han havde den mest markante rolle. Tobias Bach nåede kun at være i FC Fredericia et halvt år, og han er blevet erstattet af minimum tilsvarende kvalitet. Afgangen af Frederik Christensen gør i og for sig heller ikke noget, hvis Nicolaj Ritter holder sig skadesfri, da den rutinerede back er garant for et stabilt niveau. Med salget af Røjkjær er FC Fredericias centrale midtbaneduo, Nicklas Røjkjær og Lundrim Hetemi, blevet splittet ad. Det var de to spillere, der drev holdet, særligt i pokaleventyrene, og nu lader det til, at Sofus Berger skal overtage Røjkjærs rolle.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Lykkes det for Sofus Berger og Lundrim Hetemi, samtidig med at FC Fredericias offensiv med Adam Jakobsen får hul på bylden, ser missionen om at sikre top-6 meget lovende ud.

Der er kampstart mellem Hobro og FC Fredericia klokken 15:00.