Bjerringbro-Silkeborg Håndbold har udnævnt Erik Veje Rasmussen som ny assistenttræner. Beslutningen kommer kort tid efter udpegelsen af Simon Sørensen som cheftræner for klubben.

Klubben har ambitiøse mål om at nå nye højder i de kommende sæsoner, og med Erik Veje Rasmussen ombord som assistenttræner styrkes denne ambition. Hans erfaring og innovative tilgang vil bidrage til klubbens langsigtede vision om at blive en af de førende klubber i den danske liga og opnå succes både nationalt og internationalt.

Grundig udvælgelsesproces

Simon Sørensen, cheftræner for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, udtaler: ”Vi har haft en god og grundig proces med at finde en assistent, baseret på mine behov, klubbens ambitioner og selvfølgelig i forhold til truppen. Igennem vores samtaler har jeg set flere spændende retninger, vi kunne gå i. Men i sidste ende var Eriks kompetencer og menneskelige egenskaber det bedste match for truppen, klubben og mig selv.”

Sørensen tilføjer: ”Erik har en baggrund og indsigt på et ekstremt højt niveau, som jeg er glad for, at vi får med omkring holdet.”

Tidligere samarbejde

Simon Sørensen og Erik Veje Rasmussen har tidligere arbejdet sammen på trænerbænken for Århus Håndbold, hvor Rasmussen var cheftræner, mens Sørensen var assistenttræner. Sørensen ser frem til at arbejde med Rasmussen igen og udnytte hans kompetencer. Han påpeger, at de to trænere har en stor gensidig respekt for hinanden, og de kan se tingene fra forskellige vinkler for at få mest muligt ud af holdets potentiale.

Tilbage i trænerrollen

Efter en pause på tre år ser Erik Veje Rasmussen frem til at være en del af Bjerringbro-Silkeborg Håndbold-projektet. Rasmussen udtaler: ”Jeg ser meget frem til at arbejde som assistenttræner sammen med Simon Sørensen, som jeg havde et meget berigende samarbejde med i Århus Håndbold. Jeg glæder mig til igen at være en del af et projekt, hvor målet er at vinde medaljer. Det hold, vi står med i næste sæson, har et enormt potentiale, som vi alle skal hjælpe med at forløse.”

Rasmussen tilføjer: ”Nogle vil nok spørge, om jeg vil kunne indtage en underordnet rolle som assistent. Intet vil falde mig lettere. Jeg vil nyde at have tid til at ’nørde’ med enkeltspillere og hjælpe med de processer, som skal skabe et slagkraftigt hold i toppen af ligaen.”