Som ventet var der klasseforskel mellem Danmark og Bahrain. Danskerne endte efter en disciplineret indsats med at vinde 36-21.

Søndag aften skulle håndboldlandsholdet igen i aktion i Malmö Arena, og denne gang var det med Mads Hoxer på holdkortet og dermed fik den unge højre back VM-debut. Til gengæld var det danske hold fortsat uden Rasmus Lauge, der tidligst kommer i aktion i mellemrunden.

Fra tilskuerpladserne kunne Lauge se holdkammeraterne få en drømmestart på kampen. 8-1 viste måltavlen efter 15 minutter. Niklas Landin var outstandning i målet, og i angrebet var det særligt Mathias Gidsel, der var i hopla.

Som kampen skred frem fik Bahrain lidt mere hul på bylden, men det ændrede ikke på, at danskerne bevarede en stor føring. Havde det ikke været for ukoncentrerede aktioner i det danske angrebsspil, så var Danmark gået til pause foran med en større føring end 16-9.

Ligesom det var tilfældet i Danmarks åbningskamp mod Belgien, så blev der efter de første 30 minutter fyraften til flere spillere. Emil Jakobsen og Hans Lindberg satte sig til rette på bænken, og bortset fra når der var straffekast, var der også fyraften til Mikkel Hansen.

En, der heller ikke kom ind igen, men hvor det ikke var hensigten, var Henrik Møllgaard. Den rutinerede forsvarsspiller udgik, da han vred om på foden, men hvor slemt det er endnu vides ikke.

Udskiftningerne og skaden til Møllgaard til trods, så buldrede Danmark videre. Den danske føring var med et kvarter til nået op på 25-12, og den store føring gav mulighed for endnu flere danske udskiftninger. Kevin Møller kom ind i det danske mål, og ligesom det var tilfældet i slutningen af første halvleg, kom Mads Hoxer på banen, og det var noget de danske fans på lægterne kunne lide. Begge spillere blev tiljublet, da de blev skiftet ind, og særligt Hoxer fik sat sit præg på kampen med tre mål i sejren, som endte med at blive på 36-21.

Danmark spiller sidste gruppekamp på tirsdag mod Tunesien.