I en usædvanlig protest har Ekstra Bladet placeret et læs hestemøg foran hjemmet til Torben Østergaard-Nielsen, medejer af Nordic Waste, i Middelfart. Aktionen er reaktion på Østergaard-Nielsens, ifølge Eksta Bladet, angivelige manglende ansvar i Nordic Waste-miljøskandalen fra Randers.

Fyns Politi modtog kl. 13.18 en anmeldelse om efterladt affald i Middelfart Kommune, hvilket viste sig at være hestemøg. Beskeden på traileren var klar: “Fjern dit lort, så fjerner vi vores”.

I en leder har Ekstra Bladet overskriften: Fjern dit lort. Ekstra Bladet har tidligere forsøgt at få Østergaard-Nielsen til at kommentere hans rolle i den miljøkrise, der truer det lokale økosystem. Østergaard-Nielsen har dog undgået offentligheden, hvilket førte til Ekstra Bladets nye metode for at skabe opmærksomhed om sagen.

Ekstra Bladet skriver, at Østergaard-Nielsen er ansvarlig for en stor mængde giftig jord og kritiserer ham for at undvige sit ansvar. De påpeger hans rigdom som en faktor i sagen og antyder, at han ville handle anderledes, hvis situationen personligt påvirkede ham.