TrekantBrand modtog anmeldelser om to adskilte episoder i Fredericia-området på vandet den 27. maj. Begge sager blev efterforsket. Ved den ene episode kom en person på vandet selv retur, mens den anden eftersøgning blev afblæst.

Klokken 14:39 blev TrekantBrand informeret om en manglende kajakroer i nærheden af Bøgeskov Strand. Personen blev ikke set i over to timer, hvilket førte til, at alarmen blev slået.

– Vi tror ikke, at vedkommende som sådan har været i knibe, men vedkommende havde været ude på vandet i to timer uden at komme tilbage, og så blev der slået alarm, siger Halfdan Kramer, vagtchef hos Sydøstjyllands Politi

Den anden episode, som centrerede omkring Den Nye Lillebæltsbro, resulterede også i en intens eftersøgningsaktion, som blev indstillet omkring klokken 17:00. Det blev besluttet på baggrund af information om, at der var en følgebåd tæt på den oprindelige placering, og ingen personer blev officielt meldt savnet.

– Vores antagelse er derfor, at der ikke mangler nogen, tilføjer Kramer.

Aktionen omkring Den Nye Lillebæltsbro vakte stor opmærksomhed. En helikopter blev brugt til at assistere i eftersøgningen, og en redningsbåd blev sendt ud. Et mindre område omkring Lyngsodde blev også afspærret i forbindelse med eftersøgningen. Bag afspærringen var flere beredskabspersoner, herunder indsatsledere fra både politiet og TrekantBrand.