Aarhus Fremad var under pres i store dele af opgøret mod Middelfart Boldklub, men alligevel vandt de 2-0.

Kunstgræsbanen på Færøvej i Middelfart dannede rammen om kampen, da græstæppet på Middelfart Stadion endnu ikke kan holde til, at der spilles på det. Det betød, at rammerne var noget mere ydmyge, da der ikke er en tilskuertribune ved kunstgræsbanen, men det forhindrede ikke et stort fremmøde.

Tilskuerne stod i flere lag rundt om banen, og der var omkring 200 tilskuere, der nød forårssolen, mens der var tændt op i grillen, hvilket gjorde det muligt at forsyne sig med stadionplatte.

Holdene lå side om side i tabellen i oprykningsspillet i 2. division. Derfor var det en vigtig kamp for begge hold i bestræbelserne på at gå efter andenpladsen, der giver oprykning til NordicBet Ligaen. Mens det på forhånd var forventet, at Aarhus Fremad ville være med i toppen, var det ikke tilfældet for Middelfarts oprykkere.

På Aarhus Fremads hold er der flere profilerede spillere med erfaring fra højere niveau. I flæng kan nævnes de tidligere FC Fredericia-spillere Erik Nissen og Anders Holvad, den tidligere NordicBet Liga-spiller Sebastian Denius og FC Fredericia-lejesvenden Jagvir Singh, der har en fortid i Brøndby.

Alligevel var det Middelfart, der var klart mest i boldbesiddelse. Allerede efter ni minutter brændte det på foran Aarhus Fremads mål. Jonas Villemoes var tæt på, og flere andre gange i første halvleg var der også optræk til et mål, men ind gik bolden ikke.

I anden halvleg gentog billedet sig. Aarhus Fremad var sjældne gæster på Middelfarts banehalvdel. Benjamin Zjajo var tæt på at bringe Middelfart på sejrskurs en times tid inde i opgøret, men hans forsøg røg i sidenettet, og i stedet viste Aarhus Fremad en effektivitet uden lige i den anden ende.

På deres første reelle chance slog de til. Den tidligere Middelfart-spiller, Frederik Høgh, blev spillet fri foran kassen efter et indlæg fra højre side. Høgh svigtede ikke og sendte gæsterne foran stik imod spil og chancer.

Middelfart fortsatte dog ufortrødent, og med et kvarter tilbage var træværket i vejen for hjemmeholdet. Bolden gad ikke i mål, men det kom den til gengæld for Aarhus Fremad, der lukkede kampen med en scoring til 2-0 med seks minutter tilbage, da indskiftede Singh med et velplaceret langskud fangede Middelfart-keeper Casper Radza på det forkerte ben.

Med sejren er Aarhus Fremad nu alene på tredjepladsen, hvor de har to point op til den oprykningsgivende andenplads, som FC Roskilde besidder. Middelfart derimod har nu seks point op til Roskilde.