Den 23. februar præsenterer Fredericia Musicalteater den stærkt satiriske musical AVENUE Q. Forestillingen AVENUE Q har spillet verden over, og nu er det instruktør Lars Mølsteds opgave at give dukkerne fra Avenue Q liv i Fredericia. Forestillingen spiller i perioden 23. februar – 16. marts 2024.

Den 23. februar 2024 indtager publikumssuccesen AVENUE Q de skrå brædder hos Fredericia Musicalteater. Forestillingen er en stærkt satirisk musical, der kombinerer teater med dukketeater. Musicalen AVENUE Q har allerede haft sin sejrsgang verden rundt, hvor forestillingen har taget både anmeldere og publikum med storm. I Fredericia Musicalteaters opsætning af AVENUE Q debuterer musicalstjernen Lars Mølsted som instruktør, ligesom AVENUE Q også var hans debut på scenen, da den første gang blev sat op på teateret i 2011. Når dukkerne vækkes til live på scenen i Fredericia, venter der dem flere udfordringer, som trækker tråde til livets store spørgsmål om grænser og identitet.

Handling

AVENUE Q er historien om Princeton, der frisk og nyudklækket fra universitet ankommer til New York med store drømme og en sparsom bankkonto. Han bliver tvunget til at slå sig ned på Avenue Q, da det er det eneste sted, han har råd til at bo. Her opdager Princeton, at hans naboer består af en broget flok af karakterer, der er både finurlige og charmerende. I fællesskab kæmper Princeton og hans nye venner med helt reelle problemer som arbejdsløshed, kærlighed og selve formålet med livet – alt sammen med en kæk distance og et smil på læben.

Holdet bag AVENUE Q

AVENUE Q er instrueret af Lars Mølsted, som dermed får sin instruktørdebut. Lars Mølsted er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole – Musicalakademiet Fredericia i 2010, og var i perioden 2011-2020 en fast del af skuespillerensemblet ved Fredericia Teater. Lars Mølsted har været med i store musicalopsætninger som Klokkeren fra Notre Dame (2017), Come From Away (2022) og senest den aktuelle forestilling Charles Tante på Fredericia Musicalteater.

På det kreative hold bag AVENUE Q har Lars Mølsted selskab af manuskriptforfatteren Jeff Whitty, scenograf Nevena Prodanovic og koreograf Heidi Scheiby. Derudover står Robert Lopez og Jeff Marx for musikken til forestillingen.