Det blev en spændende aften i fodboldens tegn, hvor Tyskland og Schweiz kæmpede om gruppens førsteplads, mens Skotland og Ungarn stred for deres EM-overlevelse. I Frankfurt blev det tyske hold udfordret af et stærkt schweizisk forsvar og måtte kæmpe til sidste sekund for at sikre en udligning. Samtidig lykkedes det Ungarn at holde liv i deres EM-drømme med en dramatisk sejr over Skotland

Tyskland gik ind til gruppefinalen mod Schweiz med to sejre ud af to mulige i bagagen. Aftenens kamp i Frankfurt begyndte med et chok for værterne, da Schweiz tog føringen i det 28. minut ved Dan Ndoye. Tyskland dominerede kampen og havde bolden i nettet efter et kvarter, men målet blev annulleret efter VAR-gennemsyn, hvor et frispark i opspillet blev dømt. Schweiz viste et defensivt mesterværk, men i kampens tillægstid udlignede Niclas Füllkrug til 1-1 og sikrede Tyskland det ene point. Tyskerne holder dermed fast i gruppens førsteplads, mens Schweiz havde vundet gruppen, hvis de havde holdt føringen.

• 28′: Dan Ndoye (Schweiz) scorer til 1-0.
  • 92′: Niclas Füllkrug (Tyskland) udligner til 1-1.

Tyskland dominerede spillet, men Schweiz formåede at neutralisere deres angreb det meste af kampen. Tyskland forsøgte ihærdigt at få flere mål, men det blev ved Füllkrugs sene udligning, som reddede værterne fra et nederlag.

Skotland 0 – 1 Ungarn

Ungarns EM-drømme lever videre efter en dramatisk sejr over Skotland. Begge hold gik ind til søndagens kamp med håbet om at avancere, men det var Ungarn, der trak det længste strå med en sen scoring. Første halvleg var fattig på chancer, men Ungarn ramte overliggeren efter et frispark. Anden halvleg bød på en voldsom kollision mellem Skotlands målmand Angus Gunn og Ungarns Barnabas Varga, som skabte panik og medførte næsten ti minutters pause i spillet. Da spillet blev genoptaget, jagtede begge hold sejren, og ti minutter inde i tillægstiden scorede Kevin Csoboth sejrsmålet for Ungarn.

• 100′: Kevin Csoboth (Ungarn) scorer til 1-0.

Ungarn slutter dermed på tredjepladsen i gruppen med tre point og håber nu på at ende blandt de fire bedste treere, mens Skotland slutter som nummer fire og er ude af EM.

Hvis Danmark går videre som nummer to i deres gruppe, vil de møde Tyskland i 1/8-finalen, da nummer to i Danmarks gruppe (gruppe C) skal spille mod vinderen af gruppe A, som er Tyskland.