Middelfart Sparekasse har netop annonceret ansættelsen af Dennis Storgaard som ny erhvervsrådgiver ved deres hovedsæde i Middelfart. Storgaard, 40, bringer en omfattende erfaring inden for den finansielle sektor, hvor han har været aktiv siden 2005.

I løbet af sin karriere har Storgaard opnået betydelige erfaringer, især i Fynske Bank, hvor han har haft roller som filialdirektør i Fredericia og erhvervskundechef i Kolding. Hans primære opgaver i Middelfart Sparekasse vil omfatte daglige aktiviteter i erhvervsafdelingen på Havnegade 21.

Storgaard understreger betydningen af kunderelationer i sit arbejde og ser frem til at opbygge stærke bånd med virksomhedsejere i regionen. Han fremhæver også vigtigheden af et godt samarbejde med kolleger og deling af succeser.

Ud over sit professionelle arbejde er Storgaard også aktiv i lokalsamfundet, især gennem engagement i forskellige foreninger relateret til hans børns sportslige aktiviteter og et medlemskab i et jagtkonsortium.

Dennis Storgaard bor i Erritsø med sin hustru og to børn og ser frem til at bidrage til Middelfart Sparekasses fortsatte vækst og succes.