Det danske herrelandshold i håndbold ser ud til at være i topform og klar til de kommende Olympiske Lege efter en imponerende sejr over Argentina i en testkamp tirsdag aften. Med en slutstilling på 34-24 viste Danmark styrke og dominans fra start til slut.

Kampen, som fandt sted i Royal Stage i Hillerød, blev hurtigt en ensidig affære. Allerede ved pausen havde Danmark sikret sig en solid føring med 17-10, og de slap aldrig foden fra speederen i anden halvleg. Denne præstation lover godt for Danmarks chancer ved OL, hvor de håber at gentage tidligere succeser.

En af kampens helt store profiler var Mathias Gidsel, der med sine syv mål blev topscorer for Danmark. Gidsel har gennem de seneste år udviklet sig til en nøglespiller på holdet, og hans præstationer er afgørende for Danmarks håb om guldmedaljer ved OL.

Danmark og Argentina mødes igen torsdag i den anden af to testkampe. Dette giver begge hold endnu en mulighed for at finjustere taktikker og spillestil før de træder ind på den olympiske scene. For Danmark handler det om at opretholde momentum og fortsætte med at bygge på de positive elementer fra tirsdagens kamp.