I en uventet vending i tirsdagens sidste mellemrundekamp, måtte Danmark tage til takke med et nederlag mod Slovenien efter en kamp, der blev præget af mangel på rytme og elegance.

Kampen, der fandt sted uden sportslig betydning, bød på flere nye spillere som Michael Damgaard, Lukas Jørgensen og Mads Mensah, men endte alligevel i en skuffende præstation for det danske hold.

Selvom mange danske tilhængere var mødt op i Hamborg, kunne de ikke hjælpe deres hold til sejr. Forundringen var stor, da Emil Madsen, Mikkel Hansen og Aaron Mensing overraskende nok ikke fik meget spilletid under kampen torsdag aften. I stedet valgte landstræner Nikolaj Jacobsen at give fuld spilletid til Mathias Gidsel, Simon Pytlick, Magnus Saugstrup og Rasmus Lauge.

Slovenien, der ikke betragtes som en absolut topnation i europæisk håndbold, viste sig dog stærke nok til at udnytte svaghederne hos et dansk reservehold, der kun spillede med omkring 80 procent af deres fulde kapacitet. Ved pausen førte slovenerne med 17-14.

Efter pausen fik Danmark udlignet til 17-17 inden for de første fem minutter, og yderligere fem minutter senere var de foran med to mål. Men mange fejl i angrebet forblev et problem. Michael Damgaard, der vendte tilbage til holdet, startede stærkt i anden halvleg med to hurtige mål, men hans generelle præcision var utilstrækkelig.

Til sidst tabte Danmark kampen med 28-25 og led dermed deres første nederlag siden oktober 2022. Dette resultat efterlader mange spørgsmål om holdets præstation og fremtidige strategi, særligt i forhold til brugen af spillere og taktiske beslutninger.