Clara Tauson og Holger Rune vil spille sammen i Hopman Cup, hvor Danmark deltager for første gang siden 2012 i juli, hvor Caroline Wozniacki og Frederik Løchte Nielsen udgjorde det danske hold.

Danmarks to førende tennisstjerner vil repræsentere landet i denne turnering for mixede hold, ifølge Dansk Tennis Forbund.

Turneringen finder sted i Nice fra den 19. til 23. juli, og arrangørerne har bekræftet, at Tauson og Holger Rune vil spille for Danmark. Holger Rune udtaler, at han er glad for at spille sammen med Clara, da de kender hinanden godt og har spillet ubesejret sammen på juniortouren tidligere.

Andre deltagende nationer inkluderer Frankrig, Kroatien, Belgien, Schweiz og Spanien, med Carlos Alcaraz som en del af det spanske hold. Hopman Cup var en fast del af tenniskalenderen fra 1989 til 2019 og blev afholdt i Australien, men har været sat på pause de senere år. Turneringen genopstår i år og vil for første gang blive afholdt i Europa.

I Hopman Cup består hvert hold af en kvinde og en mand, og holdkampene består af en damesingle, en herresingle og en mixeddouble.