– Spiller Chrisser (Christopher, Red.) noget nyt spørger en fyr med lyst hår, da han ivrigt fanger opmærksomheden fra en af vores fotografer i ‘pitten’, det skarpt definerede ingenmandsland mellem publikum og scenen.

Hans smil falmer lidt, da han får at vide, at pressen desværre ikke har kontrollen over, hvilke sange der skal spilles, en beslutning udelukkende overladt til den aftenens hovedattraktion, den verdenskendte sanger Christopher, som få øjeblikke senere indtog scenen ved Rock Under Broen 2023.

Han er ikke alene om at være spændt. Omkring ham, pakket tæt som sardiner i en dåse, står hundredvis af andre fans, alle med mobiltelefoner i hånden som tidsfordriv, mens de ivrigt afventer aftenens underholdning fra deres strategiske positioner tættest på scenen.

Blandt denne spændte skare finder vi Ida og Cathrine, begge 20 årige fra Odense. De har taget turen til Middelfart med et eneste formål – at se Christopher.

– Vi er fuldstændig betaget af Christopher. Hans karisma kombineret med hans enestående evne til at levere et uforglemmeligt sceneshow er ganske enkelt fantastisk, forklarer de to veninder med en begejstring, der kun kan retfærdiggøre deres hengivenhed.

Kun få skridt fra de to venner finder vi Sophie Larsen.

– Vi er decideret fascinerede af Christopher. Han har en unik evne til at fange og holde opmærksomhed både med hans musik og som person. Dette er den fjerde gang på under et år, jeg har haft glæden af at se ham live, forklarer hun med et smil.

Efter en kort pause træder Rock Under Broens konferencier, Anders Thorsted, op på scenen for at introducere Christopher til publikum:

– Hvis han ikke var så hjertevarmende og ydmyg, ville vi sikkert være grønne af misundelse over alt det talent han besidder. Men det er vi ikke. Vi er vilde med ham, råber han i mikrofonen.

Christopher indleder sin performance med det energiske “Honey, I’m So High”, efterfulgt af det folkekære hit “Ghost”. Foruden spiller han også for første gang nogensinde, et af numrene fra Netflix-filmen “A Beautiful Life”, som Christopher spiller hovedrollen i. Og selvom publikum skal vente lidt ind i koncerten, så skuffer han selvfølgelig ikke sine fans og leverer til sidst “First Like”.

– Jeg havde oprindeligt ikke planlagt at spille det her nummer. Men jeres stemmer er så rørende, så I skal også have lov at synge med, siger han smilende fra scenekanten.