Middelfart har vist sig at være et varmt og indbydende hjem for det britiske Match Racing-hold, der skal deltage i Women’s Match Racing-verdensmesterskabet fra den 2. til den 6. juli. Holdet består af fem kvindelige sejlere i alderen 24-25 år, der kommer fra forskellige dele af England. Efter at have sejlet sammen i to år, er de nu blevet meget tætte venner. Holdet er i øjeblikket på en international turné, hvor de har deltaget i forskellige World Tour-events, herunder i San Francisco, Annapolis og senest i Le Havre i Frankrig.

– Vi er et britisk matchracinghold og ser frem til at deltage i det prestigefyldte Women’s Match Racing-verdensmesterskab, der løber af stablen fra den 2. til den 6. juli. Verdensmesterskabet er et betydeligt mødested for eliten inden for kvindesejlads, og vi ser frem til at konkurrere mod de bedste, der findes, i så smuk en arena.

Dette er deres første verdensmesterskab som hold, og de er enormt spændte på at have fået en invitation til en så prestigefyldt begivenhed. Holdet søger i øjeblikket sponsorstøtte til at hjælpe med finansiering af deres internationale events, men de er i øjeblikket selvfinansierede og havde svært ved at finde overkommelig indkvartering i Middelfart.

– Vi lagde et opslag på Facebook, hvor vi skrev, at vi ville blive utrolig glade, hvis nogen kunne huse os i fire dage. Vi gjorde det klart, at vi er ordentlige og hjælpsomme gæster, og da vi skal være ude på vandet det meste af dagen, vil vi slet ikke være til besvær. Vi krydsede fingrene for, at nogen ville slå dørene op for os, fortæller Sophie med et smil.

Men Middelfarts generøsitet overgik holdets forventninger. Sophie og hendes hold blev overvældede af den utrolige respons og de mange tilbud om hjælp, de modtog.

– Vi er bare blæst bagover af den enorme gæstfrihed, som folk i Middelfart har vist os. Det har virkelig rørt os dybt, siger Sophie.

Nu kan holdet endelig se frem til deres deltagelse i verdensmesterskaberne med ro i sindet. De skal bo hos en dame kun ti minutters gang fra sejlklubben. Sophie udtrykte holdets spænding ved at udforske den smukke by Middelfart.

– Vi er helt overvældede over den imødekommenhed, vi har mødt. Vi vil gerne takke alle fra bunden af vores hjerter. Bare vent, Middelfart, vi glæder os utrolig meget til at besøge jer om et par uger, slutter Sophie.

Nu er holdet klar til at tage fat på verdensmesterskaberne med fornyet energi.