Brian Ingvard Christiansen bliver Middelfart Kommunes salgschef

Middelfart Kommune har ansat Brian Ingvard Christiansen som salgschef for erhvervsudvikling og grundsalg.

Middelfart Kommune er Danmarks grønne vækstkommune med et højt niveau af tilflyttere, stor interesse for investeringer og en førende position, når det gælder klima og bæredygtighed med projekter som Klimabyen, Falstersvejkvarteret og det årlige, nationale Klimafolkemøde.

“Vi er et attraktivt område for mange virksomheder at flytte til, og vores salgschef skal bidrage til den positive udvikling, så vi bliver ved med at vækste med omtanke,” siger kommunaldirektør Steen Vinderslev. “Og det er Brian Ingvard Christiansen, der får posten som salgschef i Middelfart Kommune fra 15. august.”

Brian kommer fra en stilling som projektchef for by- og havneudvikling i Horsens Kommune, hvor han siden 2020 har stået for et salg på 1,9 millioner m² erhvervsjord.

“Med en stærk faglig profil, der spænder over håndværk, bygningskonstruktør, ejendomsmægler/erhvervsmægler og ejendomschef, har Brian både evnen til at identificere gode udviklingsmuligheder for vores erhvervsliv – og fagligheden til at følge opgaverne helt til dørs, så virksomhederne oplever et smidigt samarbejde,” fortæller Steen Vinderslev.

Brian Ingvard Christiansen ser frem til at starte som salgschef til august.

“Jeg glæder mig til at få fingrene i den fynske muld, for der er ingen tvivl om, at jeg brænder for ejendomsudvikling i kommunalt regi med erhvervslivets briller på. Og med en bred erfaring inden for bygge- og ejendomsbranchen føler jeg mig både hjemme i marken og blandt kommunale kolleger,” siger han.

“Brians behagelige væsen og evne til at tale med alle bliver en gevinst, når han skal guide virksomhederne i forhold til byggemæssige muligheder, bosætning, rekruttering og god integration i kommunens erhvervsliv i øvrigt,” tilføjer Steen Vinderslev.