Den 21. december 2022 brændte bygningen på Fynsvej 60 i Middelfart, der blandt andet husede AH Autolak. Nu er afdelingen genåbnet på Værkstedsvej 16 i Middelfart. Det fejres med en reception den 1. december klokken 13.00

Efter en udfordrende periode for AH Autolak i Middelfart, hvor en afdeling brændte og virksomheden måtte flytte, deler afdelingsleder Dennis Storm sine tanker og takker kunderne for deres tålmodighed. Han fremhæver de logistiske udfordringer og den stærke lokal forankring, der har været nøgleelementer i denne overgangsperiode.

AH Autolak, Middelfart. Foto: AVISEN

– Der er sket meget på en kort periode. Det var hårdt med logistikken omkring flytningen mellem Fredericia og Middelfart. Vi flyttede op til 10 biler om dagen og skulle have dem tilbage igen. Så i bund og grund kan vi være taknemmelige for, at vi har nogle gode, loyale kunder, der har været tålmodige. Vi er startet forskudt, og det har været nogle lange dage. Vi er lokalt forankret i Middelfart, så det har været vigtigt for os at levere en sublim service hele vejen, trods de omstændigheder, der var efter branden. Derfor skylder vi også vores kunder en stor tak, fordi de virkelig accepterede vores ændrede deadlines i en periode, fortæller afdelingsleder hos AH Autolak, Dennis Storm.

Dennis udtrykker samtidig sin optimisme og taknemmelighed i forbindelse med virksomhedens flytning og genopstart på en ny adresse i Middelfart efter en brand. Han fremhæver kundernes loyalitet og støtte under denne udfordrende tid.

– Nu glæder vi os til at give den gas her på Værkstedsvej i Middelfart. Da vi lukkede på Fynsvej 60 grundet branden, så vi os om efter noget andet. Værkstedsvej blev ledig. Vi så det en fredag eftermiddag, og var enige om, at rammerne passede godt til os. Vi har været et halvt år i Fredericia, imens de nye rammer i Middelfart blev etableret. Efter sommerferien startede vi op med fuld bemanding i Middelfart. Vi frygtede at miste kunder, da vores bygning brændte, fordi vi vidste, at vi altid skal yde en god service, men vi kunne ikke yde nære og sublime service, som vores kunder kender. Men jeg skal da love for, at de har været der for os. Man skal huske på, at vores kunder har run på med forsikringsskader, men de har virkelig gjort noget for os. De har også hjulpet os med at køre bilerne til Fredericia, så det har hjulpet os utrolig meget, siger Dennis Storm med en stor portion af taknemmelighed i stemmen.

I de nye rammer på Værkstedsvej er der både bedre arbejdsforhold og nye metoder, der giver en bedre servicekvalitet. Dennis Storm fremhæver blandt andet de teknologiske fremskridt og den øgede effektivitet, som de nye faciliteter muliggør.

Daisy wheel hos AH Autolak. Foto: AVISEN

– Vi har etableret syv sprøjtekabiner med lifte og udsugning, så vi kan male små emner også. Det giver også gode arbejdsforhold og et meget bedre klima. Vi har også fået en daisy wheel, der blander farverne for os. Den frigiver både tid, og betyder, at vores skuldre holder noget længere. Der er faktisk hårdt at stå i tre minutter og blande maling. Den overlevede heldigvis branden. Vores nye rammer giver os en større effektivitet. Vi havde en flaskehals før, hvor vi ikke havde plads til samme antal biler. Nu har vi plads til 30 biler. Vi har et meget bedre flow nu. Vi har 17 lifte i alt, vi også bruger, før lå vi på knæene eller på en skammel, så arbejdet er blevet mere rigtigt for os, men også for resultatet. Det giver bedre produkter til vores kunder, forklarer Dennis Storm.

Dennis Storm er samtidig begejstret for AH Autolaks travlhed og positive udvikling, trods udfordringer under og efter branden. Han ser frem til en fejring med lokalsamfundet og understreger vigtigheden af samarbejde og støtte gennem den hårde periode.

Der er gang i værkstedet på Værkstedsvej 16 i Middelfart. Foto: AVISEN

– Vi har meget at se til. Vi har fået mere mandskab på, vi har fået en fast chauffør – så ja, vi har bare travlt. Det går rigtig godt. Det går flyvende, vi har travlt og det er dejligt. Det hele fejres ved en reception den 1. december med ribbensburger, pølser og fadølsanlæg. Vi har også talt med vores samarbejdspartnere, der kører et par specialbiler herud, så det markerer, at vi er tilbage på fuld blus, men også en markering til lokalsamfundet, så de kan se, at vi er her igen. Det har været en hård periode, men en god proces, hvor ansatte, kunder og samarbejdspartnere har stået sammen. Vi er kommet styrket ud af det her. Fremtiden venter forude, og vi går efter flere medarbejdere, flere biler – lige nu kører vi mange forsikringsskader, men vi vil også gerne lave nye ‘salgsbiler’. Derudover, så er der altid områder, hvor vi kan blive skarpere. Det handler om at lave et godt flow, slutter han.

Receptionen finder sted den 1. december klokken 13.00 på Værkstedsvej 16 i Middelfart.

AH Autolak fremstår som en dynamisk og progressiv virksomhed, der konstant udvikler sig for at opfylde både nuværende og fremtidige behov inden for autolakering og bilpleje.