Charlotte Jakobsen, der senest har været ansat i det kommunalt ejede havneselskab ADP A/S, er blevet ansat i en stilling i Nordfyns Kommune.

Charlotte Jakobsen kommer fra en stilling som sekretariatschef i det kommunalt ejede havneselskab ADP A/S. Tidligere har hun arbejdet syv år i Byrådssekretariatet i Fredericia Kommune, senest som sekretariatsleder. Hun er uddannet som jurist fra Syddansk Universitet og har en diplomuddannelse i ledelse fra University College Lillebælt.

Både i kraft af Charlotte Jakobsens uddannelse som jurist og hendes erfaring fra den kommunale verden, såvel med ledelse som politisk betjening, får Nordfyns Kommune en solidt funderet stabschef.

Kommunaldirektør Morten V. Pedersen ser sin nye stabschef som et rigtig godt match og udtaler:

“Nordfyns Kommune får en stærk stabschef, både fagligt og personligt. Hun har erfaring med de fleste af de opgaver, hun skal løfte i Nordfyns Kommune. Hun har masser af erfaring at trække på og besidder stærke kompetencer, så jeg er ikke i tvivl om, at hun bliver en kæmpe gevinst for Nordfyns Kommune.”

Ansøgningerne er især blevet vurderet ud fra fire kriterier. Det gælder ledelseserfaring, grundigt kendskab til klassiske sekretariatsopgaver, erfaring fra en politisk styret organisation og relevant uddannelse.

I sin rolle som chef for Strategi og Politik vil Charlotte Jakobsen arbejde tæt sammen med den administrative og politiske topledelse og fungere som et vigtigt bindeled mellem stabene og den øvrige organisation. Desuden vil hun samarbejde tæt med direktionen om den fortsatte udvikling af Nordfyn, både som kommune og som arbejdsplads.

Efter en organisationsændring, der træder i kraft fra årsskiftet, vil Strategi og Politik være opdelt i tre afdelinger. Det gælder Fællessekretariatet, Jura og Kommunikation; HR-afdelingen; samt Digitalisering og Teknologi.

Charlotte Jakobsen ser frem til de nye jobmæssige udfordringer.

“Jeg glæder mig meget til at vende hjem til Fyn og blive en del af Nordfyns Kommune. Nordfyns Kommune er en kommune med klare værdier og en tydelig retning, og jeg ser frem til at tage fat på de mange spændende opgaver, der venter”, siger Nordfyns Kommunes kommende stabschef for Strategi og Politik. 

Charlotte Jakobsen er 39 år og er bosiddende i Odense.