En 15-årig dreng afgik søndag aften ved døden, efter han var blevet stukket med kniv i Grenaa. Politiet har anholdt en jævnaldrende dreng, der er mistænkt i sagen.

Østjyllands Politi fik kl. 17.47 en anmeldelse om et knivstikkeri på Stationsplads i Grenaa, og kort efter var flere patruljer på stedet. Den 15-årige blev hentet i ambulance, men hans liv stod ikke til at redde.

– Det er voldsomt tragisk, at så ungt menneske er blevet dræbt, og det er naturligvis en sag, vi har arbejdet intensivt med siden anmeldelsen. Det er for tidligt at sige noget om motivet endnu, men vi vil gøre alt, vi kan, for hurtigt at finde frem til, hvad der præcist er sket. Vi har en masse efterforskningsarbejde foran os, og vi kan ikke oplyse mere om sagen, før vi har dannet os et bedre overblik, ” siger politiinspektør René Raffo.

Det bliver forventeligt først mandag, at der bliver truffet en endelig vurdering på, om der er grundlag for at fremstille den anholdte, en 15-årig dreng, i grundlovsforhør.

Af hensyn til efterforskningen kan Østjyllands Politi p.t. ikke oplyse yderligere detaljer om sagen.

Østjyllands Politi har talt med vidner i sagen, men hører gerne fra eventuelle andre vidner til episoden. Har du oplysninger, kan du give dem til Østjyllands Politi på tlf. 114.