Syd- og Sønderjyllands Politi fik ved 23-tiden lørdag aften kontakt med den 13-årige pige, der har været eftersøgt siden søndag

Syd- og Sønderjyllands Politi har indstillet eftersøgningen af en 13-årig pige, der forsvandt fra sit bosted i Esbjerg søndag den 8. oktober. Politiet fik lørdag aften ved 23-tiden kontakt med pigen, der blev fundet i god behold på en adresse i omegnen af Esbjerg.

– Vi har efterforsket sagen intensivt hele ugen og har søgt efter den forsvundne pige med både hunde, droner og helikopter. Vi er meget glade for at have fundet hende og for at kunne konstatere, at hun er i god behold, siger vicepolitiinspektør Søren Rønnov.

I løbet af ugen har mange borgere henvendt sig til politiet for at hjælpe.

– Vi vil gerne sige tak til alle for alle henvendelser og for den store velvillighed, der har været for at hjælpe os med at finde den eftersøgte pige. Det er vi meget glade for, siger vicepolitiinspektør Søren Rønnov.

Esbjerg Kommune overtager nu sagen i forhold til den 13-årige pige.

Syd- og Sønderjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen og henstiller til medier og andre, at man fjerner billeder, der er blevet bragt af den 13-årige pige i forbindelse med eftersøgningen.