Middelfart Boldklub vandt igen lørdag. Hjemme på kunstgræsbanen blev det til en sejr på 2-1 mod FA 2000.

Middelfart er nyoprykker i 2. division, men det er ikke til at se. Efter 14 runder ligger de på andenpladsen, da det lørdag blev til endnu en sejr, og nøgleordet er klart: Kontinuitet. Holdet var som man kender det, og fælles for alle i startopstillingen er, at de også spillede i klubben i sidste sæson, da holdet spadserede igennem 3. division, og det har vist sig at give pote.

Det vestfynske hold havde flyttet kampen mod FA 2000 til kunstgræsbanen, da Middelfart Stadions græstæppe ikke havde det særlig godt grundet store regnmængder, men det ændrede ikke på, at Middelfart, som de gerne vil, satte sig på kampen og lagde et pres på FA 2000, som også er nyoprykker. Op til denne sæson har de blandt andet forstærket sig med den tidligere ungdomskeeper i Brøndby, Lucas Ziegler, og han fik en travl dag på kontoret.

Hjemmeholdet pressede gevaldigt på allerede fra første fløjt, og lagde et tungt pres på gæsterne fra Frederiksberg, som stod langt tilbage og forsvarede sig, og det lykkedes i første halvleg. Trods et stort spilovertag til Middelfart, og flere chancer, kom bolden ikke i mål.

Billedet var det samme i anden halvleg. Middelfart pressede på, og havde blandt andet en friløber til Malthe Boesen, men ind gik bolden ikke. Forløsningen kom efter 53 minutter, da Marcus de Claville fik bolden i netmaskerne for fjerde kamp i træk og sendte Middelfart på sejrskurs.

Få minutter senere fordoblede Jonas Villemoes føringen, og det lignede afgørelsen, men sådan gik det ikke. Middelfart begik straffespark med ti minutter igen, og det omsatte Christian Toftdahl Hansen til en reducering til 2-1.

Der blev dog ikke scoret yderligere i kampen, og Middelfart endte derfor med at gøre en sejr hjem på 2-1, der betyder, at de fortsat er på andenpladsen i 2. division to point foran Aarhus Fremad på tredjepladsen.