6.1 C
Copenhagen
fredag 27. december 2024

Gastronomi

Gastronomi

Vi er taget ned på marinaen, til Restaurant Marsvinet, hvor vi skal mødes med Nanco Wijtze de Haan – kokken bag stedet og nu også ny medejer. For at dykke ned i historien og ham og hans relation til...
Elpriserne juleaftensdag lander på, hvad der beskrives som en "blød mellemvare," ifølge energianalytiker Kristian Rune Poulsen fra Green Power Denmark. Det vil koste cirka 8,25 kroner i strøm at langtidsstege en and i en A-mærket ovn, viser en beregning...
Middelfarts gader bliver i december måned til et sandt slaraffenland for gløggelskere. Gløggruten er tilbage for anden gang og fylder byen med juledufte og hygge. Her venter en smagsrejse gennem gløggens mange facetter – fra klassisk rødvin til kreative...
Emmy's Kaffebar i Middelfart er nomineret til prisen som Danmarks Bedste Café i kategorien for Fyn, og dermed blandt de seks bedste caféer i regionen. Det betyder, at den hyggelige kaffebar nu er i finalen sammen med 30 andre...
På en solrig efterårsdag ved Båring Vig er en særlig begivenhed i gang: høstdagen på Rose Winery. Vi finder Mikkel Rose Egelund, direktør og ejer af Rose Winery, midt i rækkerne af vinstokke, mens en gruppe frivillige hjælper med høsten....

Dansk vin vinder frem

0
Vinproduktion i Danmark er i rivende udvikling, og en af de danske vinproducenter, der nyder godt af de nye muligheder, er Rose Winery i Asperup. Mikkel Rose Egelund, direktør for Rose Winery, ser positivt på fremtiden for dansk vin...
Tirsdag den 17. september 2024 blev en uforglemmelig dag for den 19-årige Viktor Smidt. Ikke blot havde han netop vundet europamesterskabet i den prestigefyldte IACC Copper Skillet-konkurrence, men han blev også hyldet på Trinity Hotel og Konferencecenter, hvor han...
I Nørre Aaby er en ny burgerbar ved at slå dørene op, og bag disken finder man to engagerede unge søstre, 17-årige Malou og 14-årige Aya Flarup. Sammen med deres familie har de omdannet byens mere end 50 år...
I Middelfart er en unik form for bæredygtig madproduktion blomstret op i Lillebælt. Fredag eftermiddag, på en regnfuld augustdag, var Middelfart AVISEN på besøg i Bælthaven i Middelfart. Bælthaven, en af Danmarks maritime nyttehaver, har i flere år nu...
Af: Lukas Labich, bartender hos Doktor Herman For dem, der søger en elegant og frugtig cocktail med et sofistikeret touch, er French Doktor det perfekte valg. Denne udsøgte cocktail kombinerer hindbærlikør, ananasjuice og limesaft, hvilket skaber en harmonisk balance mellem...

Politiet indstiller eftersøgning

0
22.02: Vagtchef for Sydøstjyllands Politi, Halfdan Kramer oplyser til Fredericia AVISEN, at man har indstillet eftersøgningen, men man endnu ikke har fundet en person...

En selvfed elite skal på slankekur

0
At klappe sig selv og hinanden på skulderne over alt det gode er slet ikke så ringe endda. Det giver en god følelse blandt...

Mød kokken bag Marsvinet: En hollandsk kok med dansk hjerte

0
Vi er taget ned på marinaen, til Restaurant Marsvinet, hvor vi skal mødes med Nanco Wijtze de Haan – kokken bag stedet og nu...

Johannes Lundsfryd ser tilbage på et travlt og skelsættende år i Middelfart

0
Fredag den 20. december satte Middelfart AVISEN sig sammen med borgmester Johannes Lundsfryd Jensen til en samtale om året 2024. Samtalen kom omkring de...

To spøgelsesbilister juleaften

0
Juleaften blev Sydøstjyllands Politi kaldt ud til to episoder med spøgelsesbilister, der begge kørte i den forkerte retning på motorvejene i området. Hændelserne fandt...

Advarer mod spøgelsesbilist

0
09.34. Politiet ophæver advarsel. Vejdirektoratet og politiet udsender en akut advarsel til bilister på E20-motorvejen. En spøgelsesbilist er observeret mellem afkørsel 62 Kolding Ø og...