Middelfart Byråd inviterer alle interesserede til et åbent borger- og byrådsmøde mandag den 4. november 2024, kl. 17.30 på Anna Trolles Skole i Brenderup.

Mødet er en mulighed for borgerne til at komme i direkte dialog med byrådsmedlemmerne og drøfte emner, der har betydning for lokalområdet.

Blandt de centrale punkter på dagsordenen er Brenderups lokale udviklingsplan, hvor lokaludvalget vil præsentere en status på de seneste to et halvt års fremskridt. Denne del af mødet giver borgerne en indsigt i, hvordan udviklingsplanen har formet sig, og hvilke fremtidige tiltag der kan forventes.

Middelfart Kommune har også igangsat en række vedvarende energiprojekter, som også vil blive præsenteret på mødet. Borgerne får her en mulighed for at stille spørgsmål om, hvordan de kan påvirke disse projekter.

Et andet emne på dagsordenen er Varbjerg Strands kystsikringsprojekt. Her vil byrådet orientere om status på projektet og komme ind på årsagerne til den svingende badevandskvalitet. Samtidig vil borgerne få information om, hvordan de kan være sikre på, hvornår det er sikkert at bade.

Derudover vil der være fokus på cykelstier og naturstier i lokalområdet. Har du spørgsmål eller forslag til forbedringer af den lokale infrastruktur, er dette mødet, hvor de kan bringes på banen.

Udover de nævnte emner vil der også være mulighed for at tage andre emner op under “Eventuelt,” hvor borgerne kan stille spørgsmål enten direkte på mødet eller ved at sende dem på forhånd