Middelfart Kommune inviterer til det årlige erhvervslivsmøde for erhvervsdrivende, hvor fremtidige anlægs- og byggeprojekter er i fokus. Med betydelige midler afsat til anlæg i budgettet, ser det ud til at kunne blive et spændende møde.

Mødet finder sted onsdag den 6. november, og her vil virksomheder, håndværkere og entreprenører kunne få indblik i kommunens planer for 2025, hvor der er afsat hele 197 millioner kroner til forskellige anlægsprojekter.

For erhvervslivet er der altså god grund til at være opmærksom på de kommende anlægsopgaver. Der er afsat midler til nybyggeri, renoveringer og vedligeholdelse, som alle vil blive udbudt i de kommende år. Projekter som etableringen af flere cykel- og vandrestier, udvidelse af plejehjemsfaciliteter og opgradering af kommunale bygninger er blot nogle af de opgaver, der vil skabe nye muligheder for lokale virksomheder. Erhvervsdrivende vil dermed få mulighed for at få en opdatering på, hvad der er i pipeline.

Ud over Middelfart Kommune deltager også Middelfart Spildevand, Boligforening Lillebælt, Civica og Fyns Almennyttige Boligselskab for at give en bredere indsigt i projekterne.

Formålet med mødet er at fremme dialogen mellem kommunen og det lokale erhvervsliv samt at sikre gennemsigtighed i kommunens indkøbs- og udbudsprocesser. Erhvervsdrivende vil få indsigt i, hvordan de kan byde ind på de mange opgaver, hvilket er med til at styrke konkurrencen og mulighederne lokalt.