Torsdag den 3. oktober åbner Restaurant Marsvinet dørene til en hyggelig aften, når Johnny Madsen Jam indtager scenen. I mere end 10 år har bandet opnået anerkendelse som et solidt alternativ til den ægte vare og vil levere en koncert, der hylder den autentiske vestjyske rock’n’roller.

Restaurant Marsvinet sætter rammerne for en festlig aften, hvor gæsterne ikke kun kan glæde sig til musikken, men også nyde en lækker 2-retters menu i maritime og hyggelige omgivelser.

– Vi glæder os til en god aften med god musik, hvor man kan lytte, nynne og synge med på de kendte sange fra den kendte troubadur, Johnny Madsen, efter man har nydt en lækker to-retters-menu, fortæller Bent Frandsen fra Restaurant Marsvinet.

Johnny Madsen Jam spiller over 60 koncerter om året på festivaler, by- og havnefester samt indendørs events i hele landet. Deres show er mere end bare musik; det er en oplevelse, hvor den suveræne rytmegruppe danner et solidt fundament for en troværdig vokal, krydret med anekdoter fra scenen.

Detaljer for arrangementet:

Dørerne åbnes: Kl. 17.45

Spisning: Kl. 18.00

Koncert: Kl. 20.00

Sted: Øster Hougvej 116, 5500 Middelfart

Tag del i en aften fyldt med nostalgi, fest og den unikke stemning, som Johnny Madsen Jam bringer med sig. Det bliver en aften, du ikke vil gå glip af!

Bestil din billet her