Menighedsrådsvalgene i Middelfart Kommune finder sted i dag, og alle medlemmer af folkekirken, der er fyldt 18 år, kan deltage. Valget foregår som en valgforsamling, hvor kandidaterne præsenterer sig selv, og der er mulighed for at stille spørgsmål og deltage i debat, før der foretages en anonym, skriftlig afstemning. Find ud af, hvilket sogn du kan stemme i her.

I Middelfart Sogn afholdes valgforsamlingen kl. 19.00 i Sognegården. Her vil medlemmer af folkekirken kunne stemme på de opstillede kandidater, og valget er åbent for offentligheden.

For dem, der hører til Kauslunde Sogn, er der også valg kl. 19.00 i konfirmandstuen på Kauslundevej 51, hvor man ligeledes kan møde kandidaterne, stille spørgsmål og deltage i den efterfølgende skriftlige afstemning.

Det samme gælder for Nørre Aaby Sogn, hvor valgforsamlingen også finder sted kl. 19.00. Her kan medlemmer af folkekirken møde op og afgive deres stemme for at være med til at vælge de nye medlemmer til menighedsrådet.

I Vejlby-Strib-Røjleskov Sogne afholdes valget i Sognegården i Strib kl. 19.00, hvor der også har været et orienteringsmøde tidligere på året for at informere om menighedsrådets arbejde og opgaver. I Strib Sogn skal der vælges 6 medlemmer, i Vejlby Sogn 3 medlemmer, og i Røjleskov Sogn 2 medlemmer.

I Ejby Kirke er der også valgforsamling kl. 19.00 i Sognegården, hvor man kan høre om menighedsrådets arbejde og stille op som kandidat, hvis man ønsker det. Der er desuden arrangeret forskellige aktiviteter og arrangementer i efteråret, som menighedsrådet løbende planlægger.

I Harndrup og Fjelsted Sogne skal der vælges i alt 8 medlemmer til menighedsrådet, 4 fra hvert sogn, samt nogle suppleanter. Valget finder også sted den 17. september, og interesserede opfordres til at deltage eller stille op som kandidater.

Deltagelse i menighedsrådsvalget giver medlemmerne mulighed for at påvirke, hvem der skal stå for forvaltningen af kirkens midler og de mange aktiviteter og vedligeholdelsesopgaver, som rådene står for i de lokale sogne.