Billigblomst i Fredericia åbner på lørdag, og allerede mandag aften var den første kunde, Rasmus Trini, mødt op for at sikre sig en af de attraktive køetilbud. Butikken tilbyder blandt andet en robotplæneklipper til den usædvanlige pris af 50 kroner, og det er denne tilbudsdygtighed, der har fået Rasmus til at slå til.

Med et telt plantet op af siden af indgangen, har Rasmus Trini slået lejr. Personalet hos Billigblomst har budt ham velkommen, og lånt ham stikkontakter indenfor således, at han ikke bruger al strømmen fra medbragte powerbanks. Og årsagen til, at Rasmus allerede er i kø nu er simpel:

– Ja, det er fordi, jeg troede, der ville være mange flere. En robotplæneklipper er som regel ret dyr, ofte op til 20.000 kroner. Men når jeg kan få den til 50 kroner, så turde jeg ikke tage chancen. Jeg troede, at køen ville være meget længere fremme, end at der slet ikke var nogen, siger Rasmus.

Da Rasmus hørte om tilbudet, var han ikke i tvivl om, at han skulle slå til. Derfor blev det planlagt.

– Vi så jo lige, at tilbuddet var der for, jeg ved ikke, en fem, seks, syv dage siden. Og så tænkte jeg bare, at jeg kunne få den, siger Rasmus og uddyber, hvorfor det netop er en robotplæneklipper, at han vil have fingrene i:

– Jeg har længe tænkt på at købe en robotplæneklipper. Jeg synes, budgettet har været lidt for højt, men til en 50’er er det jo perfekt. Det vil jeg gøre.

På spørgsmål om, hvad tiden skal gå med ind til åbningen lørdag klokken 07:00 er Rasmus ærlig.

– Det ved jeg ikke. Jeg tager det, som det kommer, siger han.

Centerchef Tommy Jessen er ikke overrasket over, at køtilbudende har fået stor interesse.

– Jeg bliver rigtig glad for, at der allerede er kommet en, siger Jessen, der dog ikke havde forventet en så tidlig ankomst:

– Nej, ikke mandag. Jeg havde måske forventet det onsdag, men mandag er vi overraskede over. Men det er jo fedt. Det er et tegn på, at det er et godt tilbud, siger han.

Tommy Jessen forklarer, at målet med køtilbuddende er at give kunderne en rigtig god handel.

– Forventningen til køtilbuddet er, at det er et godt tilbud. Det er sådan, folk handler. Jeg har længe ventet på at få fat i et ordentligt tilbud. Det er jo det, man altid gjorde i gamle dage, når man åbnede en ny butik, og der var ekstra tilbud. Så vi prøver at komme tilbage til den gamle skole og gøre det på den måde, at folk virkelig får en god handel, siger Tommy Jessen.

Udover glæden over, at der allerede er en kunde i kø, så kan Jessen også se, at butikken for alvor begynder at tage form.

– Det er super. Bare de sidste 48 timer er der sket virkelig mange ting herude. Vi har fået hjælp fra vores administrationsfolk, som også hjælper vores personale. Der sker rigtig meget. Vi er begyndt at få planter hjem. Nu begynder det at ligne det, vi gerne vil vise vores kunder, og vi er klar til lørdag, siger Tommy Jessen.

Se hele indslaget her: