Den 30. august 2024 bliver en uforglemmelig aften i Middelfart, når Restaurant Marsvinet byder på både lækker mad og en unik musikalsk oplevelse.

På adressen Øster Hougvej 116, 5500 Middelfart, vil gæsterne kunne nyde en eksklusiv to-retters menu efterfulgt af en intim koncert med de talentfulde musikere Nanna Larsen og Ivan Pedersen. Billetterne til denne særlige aften koster 515 kroner, og spisningen begynder kl. 18.00, mens koncerten starter kl. 20.00.

Musikken: Nanna Larsen & Ivan Pedersen

Under overskriften “2 Stemmer – 2 køn – 2 Generationer” mødes to musikalske verdener, når Nanna Larsen og Ivan Pedersen træder op på scenen. Ivan Pedersen, en sand legende i den danske musikbranche med over en million solgte albums i Danmark, 8 Grammy-nomineringer og placeringer på den amerikanske Billboard Hot 100 chart, møder Nanna Larsen, en kvindelig singer-songwriter med tre soloalbums bag sig og flere hits på den japanske Billboard-chart som topliner.

Selvom de tilhører forskellige generationer, har de to kunstnere fundet fælles fodslag i deres forkærlighed for den amerikanske sangskrivertradition, Folkish pop, Country og en næsten gammeldags hang til melodiske og sangbare kompositioner. Deres veje krydsedes ved et tilfælde, da Ivan Pedersen skulle sammensætte et band til sin 50-års jubilæumstur, og her opstod der en kemi, der har resulteret i flere vellykkede musikalske samarbejder.

Deres første single “On The Other Side of Us” havde live-premiere på TV2’s Go’morgen Danmark, og efterfølgende single “Fortunate” har været i A-rotation på P5 i over 20 uger. Tredje single, “Elephant In The Room”, nyder også stor succes med sin placering i A-rotation. Deres samarbejde har affødt et helt album, “Fortunate”, som blev præsenteret under deres efterårsturné i 2023, hvor de nye sange blev spillet sammen med udødelige klassikere.

Når Nanna Larsen og Ivan Pedersen træder op på scenen denne aften, bliver det i en akustisk kvartet, der giver plads til vokaler og tekster i en næsten “underproduceret” form. Denne tæthed og autenticitet gør, at musikken og lyrikken fremstår skarpt og nærværende. Genren, de bevæger sig indenfor, er melodisk Americana, der bringer minder om samarbejdet mellem Plant/Krause på albummet “Raising Sands” eller duoen The Civil Wars, men med en underliggende nordisk tonalitet, som giver deres musik en unik klang.

En aften fyldt med god mad og magisk musik

Aftenen byder ikke kun på musikalsk forkælelse, men også på en lækker to-retters menu, der serveres i Restaurant Marsvinets smukke omgivelser. Musikansvarlig på Marsvinet, Bent Frandsen, udtaler: “Vi glæder os til en magisk aften med god musik, lækker mad og de mest vidunderlige rammer. Ivan og Nanna er utroligt dygtige, og man vil kunne nyde hver en linje, der synges. Jeg glæder mig virkelig til denne aften, og jeg er sikker på, at mange vil deltage, så mon ikke vi får udsolgt til dette arrangement.”

Denne kombination af gastronomi og musik vil uden tvivl skabe en uforglemmelig aften for alle fremmødte, hvor to generationer og to vidt forskellige stemmer mødes i en harmonisk sammensmeltning af talent og passion. Sørg for at sikre dig din billet til denne unikke oplevelse, hvor mad og musik går op i en højere enhed. Billetter kan købes her

En forsmag kan høres og ses