Fredericia Håndboldklub har skrevet en to-årig kontrakt med den 20-årige hårdtskydende back, Jakob Mikkelsen. Dermed sikrer klubbens sig underskrift på en af de spillere, som skal være med til at bringe klubben tilbage til ligaen.

”Jakob Mikkelsen har udviklet sig meget og er ved at blive en profil på 1. Divisionsholdet, selvom han kun er andetårs senior. Han er blevet mere stabil i sit spil og vi glæder os over, at vi i de kommende to sæsoner kan arbejde videre med Mikkelsen og han kan blive endnu bedre for FHK, samt forhåbentligt spille FHK i ligaen. Mikkelsens underskrift passer også ind i vores strategi om at give de unge spillere chancen” siger bestyrelsesmedlem i FHK, Thomas Larsen.

”Jeg er glad for at få to ekstra år i FHK. Jeg havde ikke skrevet under, hvis det ikke var et projekt, jeg troede på og skulle være en del af. Det er grundlaget for, at vi kunne finde hinanden. Det er et projekt med indhold. Det er fedt, at det kan lade sig gøre. Udvidelse af hal og faciliteter viser også, at det er et projekt, der er hold i”, siger Jakob Mikkelsen og fortsætter:

”Jeg glæder mig til to ekstra år. Det er godt at have fremtiden på plads. Det kan jeg godt lide. Jeg vil gerne gøre det bedst mulige for holdet. Jeg vil gerne arbejde frem mod, at jeg udvikler mest muligt, samt gøre det godt i dagligdagen og udvikle mit spil dag for dag”.

Jakob Mikkelsen og FHK spiller søndag hjemme i thansen.dk ARENA mod Skive fH.